~Ma

Wtrącę się ..... do dyskujsji....
Jak napisał black jest tu sporo nowych graczy..... i to właśnie do was :
black = jego drugie pseudo "easy money". sławny z jsw gdzie wszystkich wku...jak to pisał kiedy sprzedać a kiedy kupić i dodawał to przecież easy money.....oczywiście było już [po fakcie, jedno co zyskał jest faktycznie rozpoznawalny ...gdzie się nie pojawi to kojarzą go ludzie.
Reasumując ... jak on nagania na spółkę to już sprzedaje te akcje......
a jak nagania na spadki to chce kupić ....oględnie to tak to wygląda.. (często robi kólka dlatego w jego postach godzinę temu naganiał na spadki to za godzinę w drugą stronę....albo zmiana spółki )... oczywiście często w swoich typach jest daleki od rzeczywistości....ale skoro tu dalej jest to chyba całej kasy nie przetracił.....;)
"Nowi" nie sugerujcie się tym co się na tym blogu pisze..... w większości nie ma to nic wspólnego z rzeczywistością tylko z własnym interesem piszących.....a jak jesteście nowi to w większości kierujcie się tzw. przeczuciem , nowicjuszom idzie.... (wiem z doświadczenia) tylko potem przychodzi trudniejszy czas......jak to przetrwacie to do końca życia będziecie na giełdzie albo do końca własnej kasy....trochę czasu na giełdzie jestem i wiem jedno NIC NIE JEST TUTAJ PEWNE! ale zabawa niekiedy przednia.....jak idzie 30% w górę...... a chwilę potem 40 % w dół. (miałem tak jednego dnia walnęło 30% miałem już opitolić ale tego nie zrobiłem i wszedłem na koniec sesji tego dnia było.... -40%.... czyli staciłem 22%..dobrze że nie więcej.....emocje niesamowite...;)
tak na marginesie Black tak się zastanawiam kupę czasu poświęcasz na pisanie tu ......?

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.