Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Dnia 2023-03-23 o godz. 17:16 ~qwerty napisał(a):
> Dnia 2023-03-23 o godz. 15:53 pawelpablo napisał(a):
> > Ale przynajmniej przyznaj, że się fajnie wisi i poklepuje wspólnie po plecach. Tyle już lat się znamy... niczym bracia we wspólnej niedoli ;)
>
> Nie mam pojęcia jak to się wisi na tym bunkrucie bo ja tutaj tylko przychodzę drzeć Łacha z ciebie przegrywie zyciowy ….
> A teraz przypomnij sobie co ty wypisywałś jak było znacznie wyżej a co pisałem ja i ostrzegałem i jak ty się zachowałeś.
>
> Jestem niezwykle szczęśliwy że poniosłeś zasłużoną karę. Kare za swoją pychę i mitomaństwo
Tak masz rację, pawelpablo jak tylko ktoś pisał że gniot zatonie po emisji bronił spółki zażarcie.
Kto siedzi na spolce która spada od lat i ją chwali, strata rośnie mu ogromnie a ten ciągle udaje że fajnie.
Na tego gniota to można wpaść spekulacyjnie co jakiś czas.
Przed świętami zrobili na szaro Pabla i resztę naiwnych pompując pod szacowane wyniki.
Pisali że to runie z 15gr bo podstaw niema do takiego nagłego wzrostu to było wyzywanie od troli. Potem nakręcał pablo i reszta na wyniki jakie to będą fajne w raporcie i też pusano że szalu nie będzie, wystarczyło przeliczyć i było czego się spodziewać to takich od troli wyzywał a po raporcie lawina.
Dlaczego na żadnej innej pawelpablo nie udziela się tak jak tu codzienie od lat pomimo ze gniot spada???
Nie wie co to dywersyfikacja portfela i cięcie strat gdy gniot drastycznie spada. To ma być akcjonariusz czy dawca kapitalu.
Nikt normalny nie chwali gniota który robi go w jajo.
Niedawna emisja z pp byla to wielka radość i wyciągnęli kasę od pabla i reszty leszczy.
Prezes karmi go bajkami na czacie a ten się podnieca.
Warto wpasc i się pośmiać teraz.
Ciagle w dół a ten od lat ją chwali, to jest trol albo naiwny podwójnie leszczyna.