Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Jest faktycznie Zero ! Również próbowałem się dodzwonić ale cisza. H2 odpowiedziało mi na podstawowe informacje dotyczące całego zajścia dlatego się wypowiedziałem. Ze strony Comeco NIC - jedynie mailowo można coś uzyskać ale jakoś nie chce mi się wierzyć. Nie wyglada to obiecująco gdyż powinno już być jakieś sprostowanie ( doganianie z Bankiem, H2 ) a tu nic. Są aż takimi nieudacznikami ? Albo wcale bym się nie zdziwił jak wyciągają i czyszczą przelewy, konta i wkrótce wniosek Banku do Sądu w sprawie upadłości dłużnika i wtedy ( nadzorca sądowy mrozi wszystkie aktywa ) wcale się nie zdziwię jeśli właśnie taki komunikat zobaczymy. Skoro wdrożyli niby program restrukturyzacyjny, zmianę biznesu to noe wiadomo kto teraz zarządza starym modelem biznesowym - Kto teraz siedzi tak naprawdę za sterami ? Przyczyna odejścia starego zarządu nie jest do końca jasna również ( może wiedzieli ze maja problemy i sami odeszli ) tu jest za dużo niewiadomych.