Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Czy była podbitka? Była... po to by zachęcić mniej pewne ręce do sprzedaży.... Powyżaj 10zł się ustawili i skupują wszystko jak leci... a to znaczy że bardzo im zależy i to szybko, by zebrać ile się tylko da. Dzieje się coś czego jeszcze nie rozumiemy... ja przynajmniej widze tu sporą akumulacje... i jak nauczyło mnie doświadczenie z prądem nie wygram więc płynę razem z nim. Szansa na realizacje po dobrej cenie jest... kto się boi niech korzysta... ja płynę dalej.