Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Opinie klientów pod publikacja dot. CCC - nie mam pytań. CCC ma buty w większośći robione w Bangladeszu. Nadwyżki Lasockiego leżą na tamtejszych malutkich rynkach, bazarach. CCC często żeby ciąć koszta używa surowca kiepskiej jakości i buty się rozpadają często po 2 3 użyciach. *** Pracując w CCC widziałam co ludzie przynosili do reklamacji. *** Nie chcemy jego ( czyt. Miłka) butów po prostu *** dokładnie - kto jeszcze kupuje buty w CCC *** dokładnie. Polecam po prostu być mężczyzną. Tak, tak po prostu. I spróbować kupić najzwyklejsze trampki czy inne tenisówki w CCC. Życzę powodzenia. Dział męski okrojony w niektórych sklepach do max. 20% powierzchni. CCC życzę szybkiego bankructwa. *** Trudno o gorszą jakość butów niż tam *** reklamacja to droga przez mękę *** Odrzucenie reklamacji zgłosiłam do rzecznika praw konsumenta, reklamacja odrazu uznana. Miałam podobną sytuację, w opisie było że obuwie ma ślady użytkowania .No raczej nie kupiłam żeby zajmowały mi miejsce w szafie, ale nie po to by, po tygodniu się rozpadły. **** kupiłam spontanicznie online, dziś przyjechały. Jeden w rozmiarze 37, drugi 38. W CCC właśnie. *** Polecam panu dyrektorowi kupić buty w swojej firmie to po trzech miesiącach się dowie czemu klienci wola kupić gdzie indziej buty które wytrzymają dłużej niż te jednorazówki. *** Dziadowska firma *** Hmmm coraz droższe,coraz brzydsze i jakoś coraz gorszą więc.....czemu się tu dziwić?? *** Mają okropnie brzydkie modele w ofercie *** Nie polecam kupiłem buty po dwóch tygodniach się rozj*ebały i nie przyjęli reklamacji *** Synowa w jednym z ccc byla kierowniczka i mowila jaka chinszczyzna tam przychodzi , bylam i ogladalam , nigdy mi sie nic nie podobalo, Laskowski jedynie bo to Polski producent . *** Na pewno nie kupuję w CCC tej jednorazowej chińszczyzny rozwalającej się po maks kilku tygodniach. A pójdziesz z reklamacją to standardowo ją odrzucą z jakimś kretyńskim tłumaczeniem, że źle chodziłeś, albo tym podobnymi bzdurami. *** Raz w zyciu bylem I nigdy wiecej:) buty oddac na gwarancje to nie lada wyczyn *** Jakość i CCC, to jakby powiedzieć, że kebab to danie wykwintne. *** Niestety CCC to Chiny i Indie . marki takie jak Lasocki, Badura, Gino Rossi już dawno nie są produkowane w Polsce. CCC nabyło prawo do logo i przenieśli produkcję, nic dziwnego że są tanie i słabej jakości. Wrócą czasy kiedy człowiek doceni droższe za to polskie buty i produkty, nie tani import z Azji. *** Zamiast CCC równie dobrze można kupić jednorazówki do trumny, trwałość taka sama *** Cena nie adekwatna do jakości. *** Od kiedy przejęliście Gino Rossi to jakość butów spadła.Skory to chyba z Bangladeszu w nich sa *** W CCC w ogóle nie ma wyboru już lepiej kupować w sieci no i jakość nie powala . Nawet kapci dla dzieci nie macie porządnych. *** Lepiej kupić na bazarach a jaki wybór i ładniejsze mega niż przeszacowane w oświetlonym syfie galerii handlowych... *** Są paskudne teraz te buty *** Jak się klientom kit wciska - po 3 mies. noszenia butów pęka podeszwa, a dział reklamacji twierdzi że się je niewłaściwie użytkowało - to co się dziwić *** Nie dziwne, że mając tak błędny osąd sytuacji firma wpadła w kłopoty finansowe *** Trzy miesiące buty zimowe i reklamacja. Odpowiedz nie trzeba było chodzić po wodzie ... Jak bym umiał to bym po Wiśle chodził ... *** Ich buty to najgorsze dziadostwo, jednorazówki. *** Szczerze mówiąc to nie ma co kupić. Buty sportowe jedne i te same od lat. Szału nie ma *** Od dawna tam nic nie kupuje. Powód jest prostu, większość obuwia nie trzyma żadnego parametru a w szczególności szerokości stopy. Po co mi jeszcze haluksy made in ccc, prc. *** Kupiłam tam dwa razy. Buty rozpadły się po pół roku. Za drugim razem złożyłam reklamację , która została odrzucona. To było kilka lat temu- od tamtej pory omijam szerokim łukiem. *** Pani Kara ta reklamację u nich to idź pan w **** wiecznie wina konsumenta, ale nigdy nie producenta ja też ich omijam szerokim łukiem. *** CCC to najwięksi oszuści *** Te buty od jakiegoś czasu to po prostu dramat dlatego... *** Buty ccc to zawsz były kijowe buty jedne z najtańszych jakie można dostać. Polacy już nie są tak biedni. Może w Rumunii się lepiej sprzedają bo biedniejszy kraj *** Na pewno nie butów z CCC... *** Szczerze wole zapłacić więcej za normalne buty , a nie but na weekend