Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
LuON jeszcze nie przynosi zysków tylko po co w to zainwestowali żeby przynosił zysk profity w przyszłości już się rozwija i ma swoje patenty opracowane które wdroży i od maja zacznie! A to jest branża rozwojowa wiec po to w to zainwestowali ! A apropo piecyków drewna itp! To ze zima według ciebie większe zapotrzebowanie jest ok nie koniecznie bo cały rok ten asortyment zachodzi ! A czasem wolom kupić w nie sezonie bo są w promocji wiec to nie jest sezonowa branża towar schodzi cały rok . I maja jeszcze inne asortymenty nie tyko na zimę ! Wyszedłeś jak pisałeś wiec nie siej fermentu ! Jesteśmy tu 3 lat ja jeszcze jestem ty już nie i nastawienie zmieniłeś ! Zawsze twoje wpisy były ok ! IP przemyślenia wzglendem spółki ! A teraz się nagle odmieniły ! Ok każdy ma prawo sie wypowiedzieć ! Ja uważam ze tu bedze momet taki jak kiedyś w odpowiednim czasie ! I kurs wyszczeli ! Bo tu nie ma żadnych przesłanek do tego żeby twierdzić ze z firmom jest coś nie tak !