Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Kiedys juz o tym pisalem. Moje podejscie jest troche per projekt…tj uwazam ze kor technologii nie bedzie na sprzedaz tylko poszczegolne klocki np. onkologia, choroby zakazne itp…choroby zakazne to spolka celowa Fibiomed, na bazie Scope ona moze pojsc za 75-100mln zielonych a to daje ok 60zl na akcje…onkologia to spokojnie 100zl za akcje… Jak nalozymy na to dyskont za ryzyko i 3 lata czekania to ja mowie 150-200zl za akcje na koncu (po kasie na rachunku z transakcji) i po 1/3 scinam za ryzyko co roku….to mi daje 140zl za akcje na koniec 2025, 90zl na koniec 2024 i jakby nie liczyl z 60zl na koniec 2023…cyfry chyba realne, ryzyk sporo (dlatego obcinam za ryzyko)…do tego pewnie ze 2 emisje po drodze co odejmie chwilowo po 10-20% z ceny…jak sie to pododaje i poodejmuje to jak nic mi wychodzi 50zl za akcje na koniec 2023…ale to tylko taka moja wyliczanka i filozofia