Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Flak wig20 zmierza tm gdzie jego miejsce,czarna d...1800,1700,za chwilę 1600. Jak dobrze,że nie gram na fjuczersch,to wbrew mojej naturze grać na spadki. A z drugiej strony coś co kiedyś było moją pasją, dziś traktuję jako dodatek,kaprys i dziwactwo. Jestem tu jedynie przez sentyment z dawnych dni. No dobra,ktoś powie,a kogo to obchodzi? Tu ludzie tak są poobijani złudą kokosowych zysków,księżycowych planów i marzeń o bezludnej wyspie,że byle podmuch powoduje zawrót głowy. Wszyscy nie mogą wygrać,a niestety,do podziału jest to co w puli.Tu się niczego nie redukuje,tu kapitał zmienia właściciela. Innymi słowy,jak na stole są dwie sardynki,to nie będzie łososia.