Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
No widzisz mam podobne przemyślenia :-) Też mi się wydaje że konsolka i mogą tak w niej wytrwać do piątku ewentualnie zrobić skok po rozliczenie na sam koniec tak 1-1,5 % w sumie nie wiem w jaką stronę :-)
Poniżej 1740 raczej nie są wyrywni schodzić i widać było że tam przestają dociska ale też i odbicia marnie idą i szybko gaszą a odbic trochę by się należało. Jak dla mnie każda strona jednakowo prawdopodobna na krótki ruch.
Znikam zaraz na spotkanie i wrócę popołudniu jutro podobnie i tak nie bardzo mam kiedy czas się szarpać a okres dynamiczny.
Raczej może tylko zrobi jak będzie okazja szybkie wejście np. na 10 pkt. i ewakuacja no chyba że coś się zadzieje i wyraźnie wyjdą z ostatniego przedziału bujania.
Zrobić za długą przerwę też nie dobrze bo z rytmu wypadnę ale grać na siłę jeszcze gorzej :-)
Arbezus a Ty co tak zamilkłeś ?