Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
jeśli poruszyliście temat sciagniecia z notowan to zabiorę glos...już w momencie zawieszenia pisałem ze mi to pachnie wlasnie usunieciem z notowan...szybki zakup dużego pakietu kontrolnego i brak raportu- maja spolke ale nie chcą żeby była notowana, kazda ze spolek obecnego wlasciciela chyba nie jest na giełdzie i jak widać tej tez raczej nie chcą...jak to zrobić... rozciagnac temat w czasie, problemy z raportami itp. wtedy ludzie może to lykna a nie jak od razu sciagnac to będzie wrzało...maja firme i chcą ja mieć poza gpw tylko ze gmina staje okoniem i jest problem, jeżeli glogów ich zbanuje to smród pozostanie i nikt inny zadnych innych pozwoleń w innych miejscach im nie da, nawet jeżeli spolka będzie dalej funkcjonować i nie będzie notowana.