Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Jeśli nawet jest TEN inwestor to nie po to aby spłacać długi poprzedniego zarządu tylko na nowa technologie NIBY ten WODÓR co mieli wchodzić ….. wiadomo jak wyszło. Ten nowy inwestor jeśli zobaczy co tu się dzieje to rozwiąże to umowę pożyczki w mgnieniu oka !!! Kto normalny pakowałby się w taki galimatias !!!!! Przypuszczalnie jestem tym inwestorem, nawijają mi makaron na uszy jacyś tam biznesmeni ukrywając stan pierwotny kondycji spółki ( wyszło przecież na jaw - zerwanie umowy z audytorem ) nie dali komunikatu bo niby okres urlopowy !! Really !!!!! Co za BUBEL !!!! Dla mnie będzie tak, dostaniemy informacje wkrótce taka ( Nowy inwestor wycofuje się z projektu strategicznego ) spółka kieruje wniosek o restrukturyzacje lub bankructwo do sądu. Zawieszenie przez 5-10 lat jeśli spółka zacznie finansowo wychodzić na swoje. Kto przyjmie Karę za ostanie machloje ? Uuuuu Powiem tak Pies ich J….l !!! Giełda papierów to jeden wielkie przekleństwo !