Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
wc ****, wcpunk
Jak widać powyżej 'twórczo' się rozwijasz * najpierw było tylko o szczepionkach, a teraz już i kiła i gruźlica i małpia grypa/ospa, zawał , udar i inne 'atrakcje' (a te siwe włosy , to tylko na głowie?)
TAK ,... tak jak pisałem z tych 3 MILIARDÓW zet (co to dobrze wiesz o których tu piszę) sporo jeszcze zostało ,.....
spróbuj i ty być "beneficjentem tej kaski"
ZRÓB coś dla siebie ! ! !
------------------------
( * ) ja już dawno temu pisałem , że te twoje dolegliwości będą się tylko pogłębiać i dobrze by było, żeby temu przyjrzał się SPECJALISTA.