Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Bioceltix jest wg mnie jednym z ciekawszych, obok SDS, projektow biotech. Terapie w weterynarii to mega duzy i ciekawy rynek (poza PL glownie) i co wazne jest to rynek priv (zadnych NFZow i ministerstw)…dobra technologia, dobry zespol, prace ida zgodnie z planem, poszerzaja badania kliniczne o kolejne kraje. Troche za duzo emisji ostanio bo mieli zrobic jedna duza a robia kilka malych (teraz kolejna) przez co kurs gra co chwila pod emisje zamiast sie wybic. Wg mnie Bioceltix moze miec jakis pierwszy partnering na przelomie 23/24, maja dobra wyspecjalizowana firme m&a. Ja przy nowej emisji zamierzam dokupic