Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Tzn ja sie nie wtracam.Ale Akcjonariusz pisze co uwaza. Jesli jakis typ czy typiara kupuja akcje badz sprzedaja bo ktos cos napisal na forum.Nie sprawdzajac tego czy nie analizujac sytuacji wynikajacej na danej spolce.To ja gratuluje.Ja osobiscie lubie poczytac co ludzie maja do powiedzenia.Jesli jest to konstruktywne.Czy to lanie miodu czy dziekciu. Pisze dobrze to wedlug niektorych naganianie...jak ktos pisze zle to troll. Kazdy wyraza opinie i nalezy ja uszanowac.