Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Widzę POL że ruszyło Cię tu niżej wpis nie mój coś Ci powie ? Jedziesz na PiS bo nie pamiętasz jak było za PO PSL Ja wolę PiS a na PO PSL czy innych nie zagłosuję Raz że Tusk dwa razy podatek liniowy obiecał i mnie wykiwał - a DOWALIŁ do ognia podwyższeniem wieku emerytalnego Ci co już pracują po kilka lat szli do pracy z zobowiązaniem państwa (pracując do 65 roku życia masz emeryturę) A dla Tuska i Kamysza obietnice nic nie znaczą i umowę społeczną łamią - mojego głosu nie dostaną Pewnie że zysk pochodził z zagranicy - raport pokazuje Ale jak byś chciał paliwo złotego niżej -:) jak to widzisz kartki dla Polaków ? Wiesz co dzieje się z piwem jak jest promocja np. w Lidlu ostatnio Musieli kupić dwa 6-cio paki ale po 1,99 zł nie po 4 zeta i co była kolejka , jak potrafisz przełóż to na paliwo Rozum kolego zanim będziesz obrażał i.....