~it

Mi poprzednia nazwa ( czyli nazwa Fesenki Noble Financials ) bardziej się podobała ale : a) zmiana nazwy występuje w przypadku zmiany właściciela a nie tak sobie dla jaj b) została ona wprowadzona zaraz po sprzedaży akcji przez PJW c) dziwne, że ten nowy, mniejszościowy przecież ( rzekomo tylko ok. 20% ) właściciel miał więcej do powiedzenia, niż dotychczasowy ( Fesenko przez RH oficjalnie tylko prawie 50%, nieoficjalnie + 10% ONE + 10% ASI = ok. 70 % ) d) dlatego myślę, że ten "mniejszościowy" właściciel to taki poważny właściciel, z którym się nie dyskutuje, nawet posiadając 50-70% udziałów d) dlatego też nie widzę tu innego, lepszego kandydata na te 20% po PJW niż Goldman Sachs & Co, do którego w dodatku przeprowadził się Fesenko po sprzedaży tych 20% + zmianie nazwy. Ja zmianę nazwy łączę ze zmianą właściciela, dlatego myślę, że docelowo Goldman Sachs przejmie ( albo nieoficjalnie już nawet przejął ) wszystkie udziały Fesenki & Co. ) czyli razem 90% - wszystko oprócz oficjalnego ff czyli 10% a Fesenko został nazwijmy to "zarządzającym/konsultantem" tego kramu na garnuszku Goldmana. Przyszłość pokaże czy miałem rację.

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.