Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Jeszcze raz ci napisze, bo piszesz ale poza tym nadal nie z tego nie wynika. Może masz malinowy kolor w kroku i przez to co miesiąc gorzej myślisz. Napisałem wyraźnie że Frog jest bliżej swojej predyckji niż ty lizania patelni o średnicy 32. Porównaj sobie moment w którym ty napisałeś swoją predykcję do tej, przy której napisał Frog.Teraz widzisz różnice baranku boży? Wiesz co to proporcje? Żaden z was nie trafił, ale frog jest bliżej u to ekranie napisałem gluptasie. Poza tym.zobacz sobie na wykres dzienny, choć tu tez wiem że na wykresach się nie znasz. Ani mądry, ani inteligentny. Malinowa owieczka beż pokrycia jakiegoś barana. A teraz do nauki. Zobacz co to proporcje. Fajnie że tu trafiłem. Będzie z kim się bawić.