Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
DC Skoro znasz się na wózkach to o nich piszesz Ja wiem tyle,że są i mnie to w zupełności wystarczy W odróżnieniu od ciebie nikogo nie znam z tego zawodu. Ja dla samego siebie zrobiłem inne kursy ale specjalistyczne,które trwały wiele miesięcy a nie 2 dni jak na wózek widłowy. Gdy zmieniałem prawo jazdy na nowsze przy odbiorze pani była zdziwiona,że mam tyle uprawnień praw jazdy plus dodatkowe W odróżnieniu od ciebie lubię poznawać nowe rzeczy,zawody to mnie rozwija Dlatego potrafię zarobić na spółce na której 90% osób traci. Postaraj się rozwinąć umysłowo,nie trać czasu na pierdoły typu ...pisanie na forum. Człowieku szkoda czasu, zmień swoje hobby na coś co cię rozwinie intelektualnie