Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Dnia 2023-02-28 o godz. 19:41 ~Obiektywny napisał(a):
> Tak, kogo mają ubrać jak tu każdy ma średnią pewnie 8 gr bo od ponad 1 roku jest ten poziom. Fakt były tu akcje typu 50 % do góry bez żadnego info ale ty teraz jest coś konkretnego. Wszystko zależy czy jutro wypuszczą info o sprzedaży. Ja nie to stracą resztki zaufania.
zdziwiłbyś się. jest sporo ludzi ubranych wiszących tu jeszcze z czasów sprzed splitem i wysoko. niektórzy uśredniali. ja trochę, potem odpuściłem. śmiem twierdzić, że większość drobnych jest taka. pewnie ktoś to kupował na zasadzie - bardziej już nie spadnie a kiedyś odpali, ale patrząc jak się to kisiło od wielu miesięcy to mało kto w to chciał wejść tym bardziej, że od początku roku jest na czym zarabiać. o zaufanie to oni dawno się przestali martwić. ale jest jeden plus za, spojrzałem na www, na plus, postawili na nowo i działa;)