Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
szanowni Inwestorzy. zrozumcie ze moje wpisy mają obiektywny opis sytuacji. nota bene i de facto nigdy nie obrażam personalnie, firmy, etc. co do przytoczonych cyfr przez Przemo .... zakładam, że to wypadek przy pracy i jak mówimy o inwestycji to zerknij kolego na dłuższy okres, np 2 lata (-37%), lub od początku czyli emisji .... juz widzisz co to oznacza? że w momencie wejścia na giełdę sytuacja firmy była lepsza dla inwestorów niż dzisiaj. hmmmm co poszło nie tak ? podpowiem i tu: zarząd jest odpowiedzialny za relacje i stan firmy i jej odbiór przez otoczenie a nie jest dobrze widząc spadki versus wejście na giełdę. comprendo teraz ? zamiast ujadać między sobą albo nie daj bóg pisać na forum o super wizjach i planach i wzrostach, które finalnie nie pokrywają się z rzeczywistością to może Invest zbierz sily formowe i uderz tam, gdzie sugeruje od początku. no chyba że jesteś jednym z nich, to by wiele wyjaśniło i te nagonki na zakup... tłumaczył więcej nie będę i jak jesteście oficerami lub generalami z branży to winniście rozumieć co tam jest nie tak ... cóż, Invest pamiętam jak mnie ganiles gdy sprzedałem większość po ok 15 pln i pisałeś że będzie wyżej już niebawem a minęły 2 latka i co ? podpowiem, wtedy kupiłem torppl chyba po 16 i do dzisiaj to 5 w dywidendach wziąłem a cena dzisiaj ok 22. za resztę sandander banco po 14,4 i tu słabiej dywidendy ok 0,6 pln a sprzedane dzisiaj po 17,3 trochę za szybko bo ustawione było na 17,5. ale teraz nie odkuopie P2C przy takim sentymencie. chyba że zarząd pokaże rogi i w końcu zaczna się konkrety, o to to tak.