Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
rcebanque oraz pixpalpro - współpracują razem, to jestem pewna. W 100 % jedna i ta sama klika. Z rcebanque.com nagle zniknęły moje pieniądze, zadzwonił ten sam marek, mówiąc że nagle są one w pixpalpro bo mieli jakąś awarię i środki są bezpieczne w nowej domenie, jednak gdy chciałam pobrać swoje pieniądze, to już się nie udało, były bezpieczne u oszustów, którzy ich nie wypłacili, myślę że zabezpieczyli je na swoich kontach w Luksemburgu albo gdzie tam mają kona ... już nie odzyskałam. Ciekawostka, jak poszłam na policję, to każda czynność policjantki była z taką miną robiona, że chciałam sobie coś zrobić i ją przepraszać za zmarnowanie życia... no masakra, gdzie na koniec powiedziała, że przyjmie zgłoszenie ostatecznie, jednak że mam na nic nie liczyć, bo to w sumie oni tym się nie zajmują...