Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Dnia 2023-02-27 o godz. 09:45 ~Piter napisał(a):
> Dnia 2023-02-26 o godz. 10:08 ~IggyOnInvesting napisał(a):
> > Hej ludzie, zrobiłem analizę Monnari Trade. Uważam, że firma jest mocno niedowartościowana. Mam nadzieję, że pomogę w walce z gangiem 2 zł.
> >
> > https://iggyoninvesting.substack.com/p/monnari-trade-a-polish-gem
> >
> > można mnie również znaleźć na Twitterze @IggyOnInvesting
> >
> > Jestem bardzo chętny tutaj z lokalnego, jeśli pominąłem jakikolwiek niuans lokalnego polskiego rynku w mojej analizie.
> >
> > - google translate
>
> Zgadzam się z autorem spółka ma tyle kasy a jej cała wartość dawały by na wykup akcji po kosmicznych cenach ............i stawiam że takie plan może się pojawić ..................prezes cały czas zwiększa zaangażowanie a w jakim celu ? no właśnie tak jak zauważył autor tej analizy że tutaj kurs może skoczyć na księżyc jak pojawią się infa i zyski co raz wyższe które w tym roku będą biły kolejne rekordy i to nie jest wyssane z palca tylko z mocnej fundamentalnej analizy która pokazuje jasno co się tutaj wydarzy w niedalekiej przyszłości .Zawsze powtarzam Najważniejszym czynnikiem siła spółki zawsze są ? Fundamenty !! i to jest podstawa do ogromnych wzrostów spółki i tutaj na Monnari taki scenariusz mamy Fundamenty ogromne i co ważne one cały czas rosną dalej ,a więc jak to wszystko ruszy będzie ciężko zatrzymać ......Kasy w kasie w tym roku przybędzie w bardzo dużej ilości ..........zwrot pożyczki dodatkowo są obligacje na ogromna sumę też ...............to wszystko wypracuje jeszcze wyższe zyski .Same Ogrody Geyera dadzą w tym roku po raz pierwszy bo zostały dopiero ukończone pod koniec 2022 roku konkretne zyski teraz które będą spływały co roku do kasy firmy .Jak sądzę na koniec roku i po zwrocie pożyczki w kasie spółki będzie już grubo powyżej 150 mln zł .............i te zyski będą rosły i jak stawiam będzie dalszy rozwój i inwestycje nowe salony itd. W ciągu 2 lat Monnari już powinno mieć ponad 300 salonów ..............oczywiście bez jakichkolwiek przejęć . .Jeżeli nastąpi jakieś przejęcie salonów będzie znacznie więcej ...................rozwój spółki będzie przyspieszał z każdym kwartałem na kwartał bo spółka ma ogromny zapas gotówki który pozwala jej znacznie przyspieszać i zwiększyć jeszcze mocniej zyski .Tak więc co do kursu niebawem będziemy oglądali zupełnie inne poziomy ....................
Panie Piter podpisuje się pod tym dwoma rękoma .Dodatkowo dodam że obroty rosną ...........a to oznaka ................