Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Ależ w czym problem. Niech zbija. Wszystko co ma. Nawet do zera. Ja co miesiąc dokładam do portfela, średnia pięknie spada. Zobaczymy, któremu z pozostałych puszcza zwieracze ze szczęścia i Ci co mogą wyjść z pozycji wyjdą. Tam nie ma tylko jednego szorta. Skoro nie ma obrotów to nie ma kto się dołączyć i dla nich to gra o sumie zerowej. Ja mogę czekać. Patrząc na arkusz zleceń większość też. Ulica systematycznie dobiera. Naganiacze na spadki mogą gadać ile chcą. Dla mnie DLC nawet lepiej jakby było w 2024, dla mnie jako dla gracza lepiej, jak będzie dopracowane. Tak czy inaczej dostanę ładna grę, a w długim terminie zwrot z inwestycji. Ja mogę czekać, a Wy szorciarze?