Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Akcje słonka mam od wielu miesięcy, nie zostałem więc powieszony na ostatnim wzroście. I sądzę że akcje warto trzymać do realizacji planów wydawniczych bo może być głośno o grach i spółce. Nie podoba mi się kilka rzeczy ale w sumie wolę prazesa który wali kawę na ławę niż pisze bajki. Zobaczymy jak rozegrają kwestie finansowania, ja sądzę że będziemy mieli pp. Oby w dobrej cenie. Holstin powinien odbić się w znaczący sposób na kursie na plus. A co do opinii o nim to wolę szukać informacji tam gdzie powinno się jej szukać a nie na Bankierze. Tu opinie o grze piszą osoby nie mające o niej pojęcia a chcące chwilowo uwalić kurs żeby zrobić zakupy. Potem te same osoby będą wychwalać premierę a kurs nagle w krótkim czasie wzrośnie o 100%. Dlatego warto się zastanowić nim sprzeda się akcje. No i bardzo ważne aby podejmować decyzje finansowe w oparciu o własną wiedzę, przekonania a nie o to co piszą a Bankierze, bo tu nikt nie martwi się o czyjeś pieniądze, co najwyżej chce kogoś wydymać i na nim zarobić.