Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Nie chcę tego pisać, ale niestety jestem zmuszony. Sprzedaz akcji nowemu inwestorowi , może dotyczyc tylko głównych akcjonariuszy -- dlatego zbierali akcje powyżej 50 % (nomen omen, za pieniądze z IPO). Przypominam , że spółka jest zarejestrowana w stanie Delaware i podlega innym regulacjom. Mogą nas pięknie wycyckać i na koniec jeszcze powiedzieć , nie mam pańskiej kurtki i co mi Pan zrobi. Oczywiście jest to skrajnie pesymistyczne myślenie i taki scenariusz może się nie wydarzyć (ale ryzyko jest). Zostaje na razie obserwowanie co się dzieje za akcjami, insajderzy jak zwykle, pojawią się z wyprzedzeniem.