Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Wojtku po ostatnich informacjach płynących ze spółki, jakże odmiennych od oczekiwanych dalej dostrzegam powody do skrajnego optymizmu:) Plany gier ze studiem Flint Arts okazały się totalnym "niewypałem" Wina zapewne leży gdzieś po środku, jak nie wiadomo o co chodzi, chodzi o pieniądze. Nowy zarząd, trochę ich już było :) obrał nową strategię, ruszyła rekrutacja do własnego zespołu, na stole leży ciekawy projekt pod tytułem "Narcos" może tym razem się uda :) Zawsze można zamknąć pozycję na stracie, wiele osób zapewne tak zrobiło, ja zostaję na pokładzie naszej "łajby" do samego końca. Według mojego zdania, gożej już nie będzie!