Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Ale przecież wszystko na to wskazuje, że właśnie odkupi po 3 zł x 2 mln = 6 mln.
Już w osobnym wątku pisałem, że wygląda na to, że właśnie ktoś wie po ile będzie ta sprzedaż, bo jakoś dziwnie kurs zaczął spadać, mimo że były dobre informacje w międzyczasie (zatrudnianie nowych 11 pracowników i Platforma-ZERO finansowana przez Komisję Europejską).
Pewnie właśnie to będzie po 3 zł i to 3 zł będzie punktem wsparcia i początkiem, od którego dopiero kurs zacznie powoli rosnąć (bo jeśli nie będzie inwestora to to powoli będzie trwało dość długo).
Te akcje pewnie zostaną przemianowane na akcje motywacyjne - było ESPI o tych akcjach, a nie ma słowa o nowej emisji.
Te akcje trafią w ręce wszystkich pracowników, by byli bardziej zmotywowani, by rozwijać firmę (trochę jak na samym początku w Facebooku).
Takie jest moje zdanie, ale oczywiście mogę się mylić.