~namor

Po treści zamieszczanych postów widać, że jest ich dużo. Ja również je mam. Na sesję poświęcam średnio 5 godzin. W dniu wybicia oporu bardzo uważnie przyglądałem się 5 ofertom kupna i sprzedaży oraz ich realizacji. Nie było tam pułapek typu zbierania małych wolumenów po coraz wyższym kursie po stronie (S) po to, żeby jednym, czy dwoma dużymi zleceniami zasypać nagle skumulowany popyt, złożony z kilku małych zleceń. Duże zlecenia sprzedaży jeśli się pojawiały, bardzo szybko całościowo były zbierane. To był spory kapitał. Ktoś powie- przesypywanie z wora do wora- nie sądzę. Po tak wzorcowym wybiciu oporu była doskonała okazja, żeby ciągnąć kurs w górę. Jeśli wybicie zrobił kapitał spekulacyjny, a potem tego nie podtrzymał, to ja tego nie rozumiem. Więc co?...istotne sprawy o spółce, o przypuszczalnych wynikach są raczej znane. Wartość fundamentalna spółki jest bardzo wysoka. Od wielu notowanych firm, ta odstaje bardzo mocno in plus. Wskaźnik c/wk-0,87, c/z-2,50.

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.