Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
To czego nie można odmówić dla prezesunia to umiejętność do nawiązywania licznych kontaktów i znajomości. Wydeptał dojścia do Prezydenta Mysłowic, do Beein, do Netsu, do Taurona i wielu innych. Z drugiej strony patrząc na ilość spółek giełdowych, w których się udziela widać w jakim towarzystwie giełdowym się obraca. Wnioski powinny nasuwać się same. Jest ryzyko wiecznego haka jak i sowitej nagrody. Wielokrotnie tu pisałem, że nikt z dobrego serca dla ulicy zapakowanej w akcje kursu pompować nie będzie. Jak będzie potrzeba pompki to znajdzie się kapitał i znajdą się powody. W sierpniu urosło pod pozwolenie na duży magazyn w dużym mieście, czyli tak naprawdę pod co? Szczerze - ja tu spekuluję. Grubsze pieniądze mam ulokowane w innych walorach, a tu uprawiam hazard stąd stać mnie na to żeby czekać i dobierać gdy jest okazja i środki.