~ten

Jestem na tej Spółce od dłuższego czasu. Do tej pory akcje były bardzo tanie. Było kwestią czasu kiedy Spółka a szczególnie to co robi zostaną zauważone. Przeglądnąłem raporty z 2022 roku. Przypomnę tylko: uporządkowali finansowanie swojej działalności, rozstali się z Getinem i przeszli do PKO BP, który udzielił im finansowania w kwocie 2.356.000,00 zł z czego 1.350.000,00 zł na finansowanie ESCO, (jako ciekawostkę powiem, że PKO BP udziela kredytów dla wspólnot i spółdzielni mieszkaniowych z przeznaczeniem na finansowanie termomodernizacji), we wrześniu wygrali, toczący się od 2017 roku, spór i o zapłatę należności za wykonaną usługę w kwocie 395.597,86 zł. Łącznie z odsetkami dostali około 600 tys. zł. No i teraz, z początkiem roku, raportowali o nowym kontrakcie na 5 mln. To jest dobra stabilna firma z dużym potencjałem wzrostu.

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.