Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Męczy mnie ta rozmowa. Kurs urósł 100% od dołka w 3 tygodnie, i panika bo się cofnął 15% bez volumenu. Wishlista poszła z 440 na 381 w ciągu 2 tygodni na limitowanych playtestach. Od poniedziałku demo, jak mam tłumaczyć co to znaczy to podpowiem - election town 3-8.10.2022 historic graph i odpowiednie przeskalowanie. Polecam sprawdzic sobie wyrywkowo jakie gry sa np. Między 200-400 miejscem wishlisty i ocenić potencjal, sprawdzic ilość followersow i zadac sobie pytanie jak z 300 followersow mozna miec wl w trzeciej setce. Polecam google trends, polecam komenty na yt pod gameplayami. Jestem zmęczony kto inwestuje pieniądze i z kim rozmawiam