Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Widać że kurs jest prowadzony w trendzie bocznym , Skup nie ma wpływu na obecny poziom dodam również że osobiście wolałbym aby pieniądze przeznaczone na skup poszły by na dywidendę , Oczywiście mam kilka spiskowych teorii - Act ma dość spore rozwodnienie akcjonariatu , Pan Piotr ma największy pakiet ale jest on stosunkowo mały. Spółka jest ciekawym kąskiem do przejęcia albo po dogadaniu z Piotrusiem albo wrogiego , Wezwania nie należy wykluczyć - realizowany skup idąc spiskową teorią by się wpisywał , oznaczało by to że pewnie rozmowy już trwają , Akcje skupione nie podlegają wezwaniu , Piotruś również powiedział ile w jego mniemaniu warte są akcje , Reasumując - obserwując zachowanie kursu , skup , ilość akcji ,przychody , kapitalizację , Spolka jest idealna pod wezwanie / przejęcie , Cierpliwi zarobià i już zarobili , Kupiłem w średniej 4 zł wyszedłem po 12 , wypisz wymaluj podobna rozgrywka byka na konputroniku. Ponownie wszedłem w tym roku średniej po 13 , Spółka jest tania , Dodam że nie wierze aby w najbliższym czasie wyjaśniła się sprawa z Hsbc ale uważam ze jest to dodatkowy atut i powiedzmy być może wisienka dla Wzywającego/ Przejmującego