~Mustafa

aqwert a może ty jesteś z ekipy sternika bo napisałem na forum bez przekleństw a moderator usunął mój wpis. Dziwne .pisałem o tym że Pbg dalej posiada pakiet akcji Rafako do dzisiaj nie potrafią go sprzedać? Nie ma chętnych na kupno pakietu? Albo jest zablokowany obligami,? Czy jak? Druga sprawa to aqwert ty jesteś taki merytoryczny to jedno mi tylko wytłumacz jedno..... BYL MILIARDOWY DLUG WIEC ZROBILI UKLAD ZAMIENILI DLUG MILIARDOWY NA DODRUK 700 MLN AKCJI I dług zniknął a akcji jest 818 mln teraz układ zerwano dług miliardowy niby powrócił ale 700 mln akcji nie zniknęło tylko dalej jest 818 mln papieru .... To aqwert WYTLUMACZ ...

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.