Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Kupiłem dzisiaj pierwszy raz ten papier dwuwarstwowy na przecenie. Było 9,99 pln co mnie jakoś nie przekonywało, ale za 8,99 na promocji ograniczonej czasowo skusiłę się a tuzin rolek.
Wcześniej wchodziłem w prosty nie wyszukany biznes tutaj i leciały jednowarstwowe budżetowe za 6,99 pln uczciwej wydawałoby się ceny. Człowiek miał spokojniejsze trawienie jak dumnie dzierżył taśmę promocyjną do domu. Uśmiechał się tak sam do siebie.
Tymczasem co odkryłem inwestując 8,99 vs. 6,99 respektiwli.
A więc okazało się, że palce nie przebijają tej makulatury..
Ja byłem pewien, że technika dwuwarstwowa to nie Nasa i jak przebijało się jednowarstwowe, tak i dwie będzie.
Tymczasem ni ma tak. 8,99 to już technologia nanostrukturalna Nasa i jest zupełnie inne expirijenc.
Duma mnie rozpiera i tera to siem brechtam i patrzem trochem z pogardom na tych łosi z penetrującym paluchem jadącym na tych pergaminach po 6,99 pln.
Polecam.