Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
z ciekawości czasem zaglądam i patrzę czy ta zgraja jeszcze działa na rynku, jak się okazuje tak!, masakra!!! miałam z nimi do czynienia jeszcze w 2019 roku, w tedy pomagał mi wspólnik pana Zawady, znam znam , mogę polecić bo miły gość i ogarnięty, można było spokojnie pogadać, wszystko wyjaśniał, w sumie taka bezpieczna atmosfera u nich była , a to kurcze dość ważne dla mnie było po tym ci brokerzy nawyrabiali u mnie, ale to że dalej oszukują, to że dalej ludzie się w to głó*** wciągają, to szok, przecież wszędzie głośno o nich, wiadomości, internet, reportarze, ludzie z każdej strony są ostrzegani, wszędzie jak się napisze bitcenter to aż wali na czerwono ostrzeżeniami ...