Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Miałem Już nie pisać ale muszę się odnieść. Osoby jak ja czy bubuzubu są tu już około 3 lat, ile możemy zbierać po kilkadziesiąt k ? Myśle panie jw ze przez ten okres zebraliśmy sporo tego papiera, a jak Pojawiają się fundusze to się skubnie czasem po kilka k. Śmieszą mnie komentarze takie jak twoje info czy wcześniej opinii typu tanio to zbierajcie, nikt nie bierze po Kilkadziesiat k a stoi… tj napisał bubuzubu jak masz nieograniczony budżet do funduszy i wierzysz w spółkę to zbieraj z prawej te batony, ja gdybym miał takie środki non stop to tez bym łykał bo wierze w spółkę i wiem ze da zarobić a te poziomy są śmieszne ale wybacz całego ff nie skupie bo mnie nie stać