Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Rozumiem cię doskonale. Ja jestem na GPW 15 lat. Też miałem różne dylematy. Niejednokrotnie kończyło się faktycznie wyrzuceniem spółki z notowań. Jednak tak jak jeden kolega wcześniej napisał cierpliwość jest najważniejsza. Studzić emocje. Ja też za szybko sprzedałem swego czasu m.inn. Monnari i CD Projekt, Intakus czyli obecnie CFI. Tutaj nie liczę na jakiś kosmos ale na solidną premię za ponad trzyletnie trzymanie akcji. Myślę że jak przyjdzie czas to zobaczymy tutaj conajmniej 2 zeta. Będą też obroty. Oczywiście biorę pod uwagę możliwość wycofania się zarządu z opcji 1,5. Mogą też zrobić dodatkową emisję. Jednak to już mogło być dawno załatwione. Jedyna rada to cierpliwość. Nic więcej.