sandman76

Dnia 2023-01-25 o godz. 20:56 ~Marks napisał(a):
> Byłem tu w 2019 i wtedy już zbierałeś, więc trochę drożej Ci się zapewne uśredniło.. ale gratuluję wytrwałości :)

wchodziłem za 21, dotrzymałem do 30, ale potem zaczęło lecieć i ostatni pakiet sprzedałem za 25 gdy już leciało
narysowąłem wykres, który tu umieściłem, wskazałem poziomy gdzie wyszedłem ( jeszcze wtedy było z kim porozmawiać na forum o AT, a nie byłem na żadnym Dsco ), ze coś grubego się szykuje i ktoś zrzuca duze pakiety, ale ludzie potraktowali mnie że jestem trollem spadziowym czy jakoś tak. A potem gdy już było nisko pisali że naganiałem - choć ja wskazałem wyraźnie post, w którym ostrzegałem że idzie jakaś zwała.

leciało, kupiem potem chyba za 18 czy jakoś tak, ale wybiło SL, więc potem czekałem już niżej aż kurs zacznie się uklepywać.
Oczywiście nie wiedziełam dokąd spadnie. ale starałem się szukać dna żeby zacząć dobierać, bo co do potencjału spółki - czy wychodząc z 21 zł, czy - jak teraz z 6 - 8 zł nigdy nie miałem wątpliwości.

Ale dzięki za miłe słowa.

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.