Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Dnia 2023-01-25 o godz. 17:47 ~piracik33 napisał(a):
> Ja tam sie nie bawie w AT dzis sprzedalem za 18 odkupilem za 17 i dodatkowych xxx mam.
> Ale znam znawcow ktorzy twierdza ,ze teraz konsola do info i bujania 14.50--18zl wiec bardzo dobry czas dla kolarzy....
> Kto ma racje przekonamy sie w nastepnym tygodniu.
> pozdrawiam cierpliwych
>
to dlatego że ta spółka ma takich inwestorów jak piracik33 to kurs tak buja, mam nadzieję że leszcze niedługo opuszczą pokład i zostaną jedynie prawdziwi inwestorzy. Na to jednak potrzeba czasu aby takich piracików wyleszczyć z tond.