~Kamil

niestety nie masz o niczym pojęcia (trudno byś coś wiedział jesteś zwykłym trolem) a oto dowód

Liczba akcji posiadanych przed zmianą udziału i ich procentowyudziałw kapitale zakładowym spółki oraz
liczbagłosów z tych akcji i ich procentowy udziałw ogólnej liczbie głosów:
Przed zmianąudziału:
-bezpośrednio posiadałem2769207akcji Spółkistanowiących28,85% udziału wjejkapitale zakładowym,
uprawniającychdo wykonywania z nich2769 207głosów, co stanowiło28,85% ogólnej liczby głosów na
walnym zgromadzeniu Spółki,
-Kuźnica nie posiadała akcji Spółki.
3.Liczba aktualnieposiadanych akcji i ich procentowy udział w kapitale zakładowym spółki oraz liczba
głosów z tych akcji i ich procentowyudział w ogólnej liczbie głosów:
Po zmianie udziału:
-bezpośrednioposiadałem2769 207akcjiSpółkistanowiących3,34% udziału wjejkapitale zakładowym,
uprawniającychdo wykonywania z nich2769 207głosów, costanowiło3,34% ogólnej liczby głosów na
walnym zgromadzeniu Spółki,
-pośrednio–wraz zKuźnicą–posiadałem5954383akcjiSpółkistanowiących7,19% udziału wjejkapitale
zakładowym, uprawniającychdo wykonywania z nich5954 383głosów, co stanowi7,19% ogólnej liczby
głosów na walnym zgromadzeniu Spółki. 

drodze emisji73266662sztuk akcji zwykłych na
okaziciela seriiEorazobjęciem przez Kuźnicę3185176sztuk akcji zwykłych na okaziciela seriiE.

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.