Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Ja w przeciwieństwie do pewnie wszystkich tutaj grałem i w prolog trucka i playtest space mechanica i np. Motor Cycle od Play2Chill i dla mnie Atomic ma lepszą jakość. Tytuły trochę mniej rozpoznawalne, ale 2 i lepiej dopracowane. Ale nawet jeśli na równi z Play2Chill to tutaj nadal jest mega tanio.
P2C ma 20mln kap i rośnie. Załóżmy, że do 35mln urośnie (tam ma główny opór chyba). Także tutaj 7mln kap tam 35. Aby się zrównać chociażby to cena tutaj musiałaby być 12.50zł ;) Także ciekawi mnie jaki frajer odda akcje szczególnie, że jakość można przetestować samemu kiedy taka okazja trafia się bardzo rzadko na giełdzie.