Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Miałem mieszane uczucia jak zobaczyłem 2.6, z jednej strony fajnie bo wreszcie urosło z drugiej zbieram co miesiąc zbieram po trochę niby przekroczyłem już poziom który chciałem osiągnąć ale nadal zbieram i trochę żal było że to już. Ale widzę że jednak zostało to wstrzymane jeszcze. Test popytu a popytu jeszcze brak więc to nie ten moment jeszcze. Ale jak piszesz widać jaka realna jest bo tu ilość akcji na co sprzedaży. Widać po forum niby 80% akcji w obrocie a udział w dyskusjach bierze 10 osób max.