~MAZUR

GDYBY TAK WESZLI AKCJONARIUSZE Z USA, CZY CHIN, CZY RFN, I TAK DALEJ, TO BYŁO BY ZBIERANIE AKCJI PAKIETAMI. KIEDYŚ ĆWICZYŁEM TO NA OPIMUS S.A. KLUSKI. WTEDY BM BPH S.A. PO ZMIANIE DYREKTORA BM CHCIAŁ SPRZEDAĆ OPTIMUS PREZESOWI KOSRZEWIE HUREM PO 24 ZŁ ZA AKCJĘ. JA NIE ZGADZAŁEM SIĘ, MIMO TO NOWY DYREKOR BM BPH S.A. SPRZEDAŁ PREZESOWI KOSRZEWIE OPIMUS S.A.. NO I ZACZĘTO MNIE WYPIEPRZAĆ Z PRACY W BM BPH S.A.. BYŁ 1999 ROK. W 2000 ROKU OPTIMUS KOSZTOWAŁ NA GPW 360 ZŁ ZA AKCJĘ. ALE W OPTIMUS BYŁY NAGRYWANE TEMATY Z LOCKHEED MARTIN, I OPTIMUS MIAŁ ONET, TAKI PORTAL INTERNETOWY. CZYLI ZOSTAJĄ SŁOWA PIOSENKI ŻE, NIE ROŚNIE GDYŻ, "ZA DARMO NIC, NIE MA JUŻ NIC." ABY ROSŁO MUSI MIEĆ JAKĄŚ TECHNOLOGIĘ. " I TO BY BYŁO NA TYLE" SŁOWAMI PROFESORA MIEMANOLOGII STOSOWANEJ.

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.