~Ja

Przypomnę koledze że stalprofi ,posiada, izostal, który "powinien" też ugryźć kawałek tortu z KPO. Natomiast co tu robię? Nie wiem, teraz z perspektywy czasu widzę że to był duży błąd inwestycyjny, rozważałem polimex lub bydimex natomiast skusiły mnie ostatecznie wskaźniki c/wk i c/z. Założyłem że gdy KPO stanie się faktem taka spółka jak stalprofil będzie miała znacznie wyższy potencjał wzrostu. Niestety się pomyliłem. Czy dziś wyjść? Problem z płynnością a czy warto dziś kupić polimex mirbud torpol - nie wiem. Tam zysk na akcje nie będzie tak spektakularny jak tu ale ??? Onde - kapitalizacja 800mln zysk po 3q 2mln :) ale może kiedyś będą zyski... Stalprofil kapitalizacja 200 zysk 80 bo może będą kiedyś mniejsze zyski. Już teraz wiesz co tu robię, zazdroszczę Ci samozadowolenia z inwestycji, która fundamentalnie powinna być wyceniana przynajmniej x2 a w rzeczywistości po roku nawet nie dogoniliśmy inflacji. Pozdrawiam

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.