Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Dziekuje za poprzednia odpowiedz:)Czyli mam rozumiec ze w danym momencie bedzie ciezko uzyskac za funta nawet 4.4zl.Czy mozliwe jest by funt spadl ponizej 4zl???Co by pan zrobil na moim miejscu w danej sytuacji na rynku gdyby nie musial pan wymienic funta teraz czy czekal by pan?Czy isnieje ryzyko ze spadnie ponizej 4 zl i juz sie nie podniesie:( Bo ja nie wiem co robic wymieniac za 4.3 czy czekac kiedy nie musze wymieniac bo piwniadze nie sa mi potrzebne w zlotowka narazie ale nie chce starcic jeszcze wiecej wiec:(bardzo prosze o odpowiedz:)z gory dziekuje:)