~Mike75

Niekoniecznie - ale jest taka możliwość, że zostaniecie rozliczeni!
Ja tam ręką na MOICH UKOCHANYCH MAŁYCH PISOWCÓW macham!
Ale swoją drogą jak to jest - Obajtek może robić co chce, trupy z szafa Aliora, Elektrowni Ostrołęka czy innych państwowych ( czytaj pisowskich ) spółek nie są rozliczane ale WROGOWIE LUDU ( czyli wrogowie PIS ) - na nich zawsze znajdzie się paragraf!
Mnie tam tylko na kilkadziesiąt tysięcy złotych okradliście - w zasadzie dawno już Wam przebaczyłem, nawet obecnie mnie to bawi trochę... Pieniądz to jedynie rzecz nabyta i szczęścia nie daje! Zresztą zawsze te parę złotych uczciwie pracując na wolnym rynku ( poza pisowskimi fuchami, bo one nie są uczciwe ) zarobię i to jest rzecz najważniejsza!
Ciekaw jeszcze jestem jak Wy skończycie - stawiam, że nie za dobrze... Będę MOI UKOCHANI PISOWCY Was z ciekawością obserwował! Takie ananaski zdarzają się raz na 1000 lat a ja miałem tyle szczęścia za życia Was poznać!

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.