Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Witam Wszystkich,
Zapraszam do dyskusji w temacie giełdy i nie tylko:)
Ciekawy wątek otworzył w weekend Benitor, kto chce może sobie poczytać :
https://www.bankier.pl/forum/temat_gra-z-trendem-czy-to-tylko-puste-gadanie,58425275.html
i może czegoś się nauczyć, a może też zacząć stosować zasady tam opisane.
Ja przyznam się bez bicia kilka zasad stosuję, ale są też takie , które w ogóle są mi "obce" co zazwyczaj kończy się stratą ,lub "obroną pozycji".
Odnośnie giełdy taki ogólny opis z mojeje strony, nadal jesteśmy w trendzie spadkowym, w tej chwili w jednej z fal korekcyjnych , kiedy ona się zakończy? to już nie zależy od mojego portdela:)
Imo sapinka zrobi ca .4000 lub pójdzie wyżej nawet 4300...?
Zobaczymy, dzięki Wam za wszystkie wpisy, zapraszam do dyskusji, oczywiście poza tymi , które są złe/obelżywe....
Powodzenia Wszystkim:)