Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Kolejny troll który tutaj siedzi, dobrze się bawi i rozbawia innych. Jak nie potrafisz w raportach finansowych znaleźć informacji ile 2, podkreslę, 2 lata temu zostało wyemitowanych akcji to czapki z głów. Ale przecież potrafisz, prawda? :):):):):) A co napisał prezes na czacie? Na pewno nie to co piszesz. Zapraszam na czat na SII. Wszystko jest tam zarchiwizowane. A dla czytających. Taka mała sugestia. Szukajcie o źródeł, czytajcie ze zrozumieniem, i nie dajcie sobie wody z mózgu zrobić przez kolesi typu Maniak którzy sieją zwątpienie. Szukajcie sami i podejmujcie swoje decyzje. Ja swoją podjąłem. Czekam spokojnie do prognoz i wyników rocznych. Wiem co mam.