Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Ja już 80 % odrobiłem jeszcze trochę + podatek spoko Ale są tacy co chcą walczyć w sądach i OK Jak Leszk czy stowarzyszenie coś wywalczy też OK A jeszcze jak mi coś skapnie to SUPER Mam z czego żyć A jeszcze podmioty przejmujące w małym stopniu pewnie brały pod uwagę nie rozstrzygniętą sprawę sądową przed sprzedażą banku , a muszą to zrobić w dwa lata pewnie Tak też sądzę że dla świętego spokoju są z akcjami GNBku Zapłacą Leszkowi za akcje (akcjonariuszom też) I same zarobią na tych co na kupiły OPTYMISTYCZNA WERSJA Spokojne pijamy piwko