Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Pisałem już o tym dużo wcześniej i tylko powtórzę.
Nikogo nie zastanowił fakt że PP wywala po 33 zł?
Ten PP który tak zapewniał i nakręcał na 100 zł, a może i więcej.
Jestem przekonany że coś wiedział. I tak nam tego nie powie, ale to dawało do myślenia.
Przecież część z Was uważała że jego wpisy to odpłatna nagonka.
Ja mam jeszcze akcje, takie można powiedzieć "darmowe" Trochę zostawiłem i ciekawy jestem co będzie dalej.
Myślę podobnie jak część z Was, że coś poszło nie tak. A wywalać mogą ci bezimienni co brali po 15 zł, ba nawet nie wiemy kto to brał i dlaczego, zwłaszcza że wcześniej był skup po 20 zł.
Tyle razy Wam pisałem, że NC to szulernia. Na tym rynku można stracić wszystko i znikąd nie otrzymać żadnej pomocy. Takie są przepisy prawne. Ja do tej pory mam 20 000 akcji GLG Pharmy spisane na straty i nadal nie wiem co z nimi zrobić. Wisza na haku.
A przecież nie byłem sam. A akcjonariusze innych spółek które zostały zdjęte z różnych przyczyn z rynku NC?
Szkoda gadać.
A zawsze miały być złote góry.
Pozdrawiam.